Bredgade 68, 1260 København K

Udstillingsbesøg: THE FUTURE IS PRESENT

Udstillingsbesøg: THE FUTURE IS PRESENT

Torsdag den 24. november 2022. Kl. 17.00 – 18.00
Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K
Tilmelding senest 21. november 2022
Max. 20 deltagere.

Se mere om udstillingen på: www.designmuseum.dk

Klimakrise, flygtningestrømme, overvågning og pandemi. Det er blot nogle af de globale udfordringer, som verden allerede står overfor. I Designmuseum Danmarks nye udstilling The Future is Present stiller museet skarpt på fremtiden. Hvilken verden vi gerne vil leve i? Hvilke menneskelige værdier vil blive værdsat? Hvordan ser fremtiden ud og hvordan ser design ud i fremtiden? Hvad er godt design i fremtiden?

Udstillingen er kurateret af Pernille Stockmarr og præsenterer forskelle scenarier indenfor tre hovedtemaer: Human, Society og Planet+. Med et væld af designeksempler, nye materialer og installationer giver udstillingen bud på fremtidens muligheder men åbner også for individuel eftertanke og refleksion. Udstillingen afrundes med eksempler på tidligere tiders visionære design.

Museumsinspektør Pernille Stockmarr vil introducere udstillingen og uddybe ideerne bag de kuratoriske og installatoriske valg. Omvisningen varer fra 17.00 – 18.00, og herefter vil der være mulighed for at se de andre udstillinger på egen hånd. Vær opmærksom på, at der skal betales entré, medmindre du har årskort til Designmuseet eller ICOM kort.

Bredgade 68, 1260 København K
24. november 2022
17:00

TILMELD DIG

Resterende billetter:

Dette event er udløbet.